LED Strip

Een verlichte omgeving is ook een versierde omgeving. Verlichting en decoratieprojecten gaan immers hand in hand en verenigen schoonheid en functionaliteit. En het is juist in dit voorstel dat de LED-strip zich heeft onderscheiden.

Het is de favoriete keuze in de huidige interieurprojecten. In dit artikel leert u alles over het decoreren met LED strips. Kijk hier eens naar!

Wat is de LED strip?

De LED-strip is een lichtbron die wordt vervaardigd in de vorm van een flexibele strip, en zijn voornaamste kenmerk is dat hij tegelijkertijd verlicht en decoreert. INTOLED

Het hoofddoel van het gebruik van de LED-strip is om elementen van architectuur en decoratie te accentueren met een zacht, discreet en indirect licht. Daarom wordt het materiaal bij voorkeur geplaatst op gipsen lijsten, gangen, trappen, meubels, spiegels en nissen.

Wat zijn de soorten LED-strips?

Er zijn verschillende modellen LED-strips die verschillen qua kleur en vermogen. Als het op kleur aankomt, heb u drie opties. De eerste is de koelwitte LED-strip die een opvallend wit licht uitstraalt. Vervolgens komt de optie van geelachtig of warm wit, vergelijkbaar met gloeilampen en zeer geschikt voor het creëren van een gezellig en intiem effect in omgevingen.

En tenslotte, de gekleurde of RGB LED strips. Dit model strip heeft de drie kleuren van het systeem, namelijk rood (Red), groen (Green) en blauw (Blue). U kunt ervoor kiezen de drie kleuren afwisselend te gebruiken of slechts één kleur te selecteren via de afstandsbediening.

Sommige modellen LED-strips hebben deze functie, waarmee u onder andere de intensiteit van het licht kunt regelen en effecten kunt creëren zoals knipperen.

Hoe installeer u de LED-strip?

De LED-strip is zeer gemakkelijk en eenvoudig te installeren, aangezien de meeste zelfklevend zijn en zich gemakkelijk aan verschillende oppervlakken hechten. Vergeet alleen niet om een stopcontact in de buurt te laten om de installatie te laten werken.

Wat zijn de voordelen van deze tape?

Elegantie en raffinement in de omgevingen: In dit opzicht wint de LED-strip veel punten. Het is in staat de sfeer van de omgeving te veranderen en de plaats een extra schoonheid en elegantie te geven.

Combineert met verschillende soorten decoratie: Het maakt niet uit of u een rustieke, moderne of industriële inrichting stijl hebt. De LED-strip past bij ze allemaal. Dit komt omdat het de harmonie van de elementen niet verstoort, integendeel, het voegt waarde toe aan het decor, door te benadrukken en te benadrukken wat u het mooist vindt.

Duurzaamheid: Een goede LED-stripverlichting kan vijf tot tien jaar meegaan, wat een uitstekende kosten-batenverhouding garandeert.

Energiebesparing: Een andere belangrijke eigenschap van LED-strips is het lage elektriciteitsverbruik, waardoor het product niet alleen zuinig is, maar ook vanuit milieuoogpunt nog rendabeler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *